Nejnovější recenze ze sekce Pastelky
- Osvědčené pastelky
- krásný design
- velmi dobře se drží v ruce
- praktická krabička
- měkká tuha, nemusí se tlačit
- skvělé cestovní balení
- levné
Dobře se s nimi kreslí.
- Strašne tvrdý grafit
- Kúpila som ich pre dcérku, nevie s nimi kresliť nakoľko by s nimi trebalo veľmi tlačiť
Odpadá starost s každodenním ořezáváním tupých školních pastelek dětem a polámaných tuh :-)
- Skibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toilettoiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toilet
- Skibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toilet
Skibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toiletSkibidi dabi ti dabi ti toilet super
- Kvalitní pastelky
- v pořádku
OK
- pěkné syté barvy
- ořezávátka i štětce v balení
- množství odstínů
- pastelky jsou docela tenké
- chtělo by to i nějaký tvrdší štětec
Prozatím spokojenost, kupoval jsem jako dar pro začátečníka a myslím, že nároky to splnilo. Cena je samozřejmě trochu vyšší, ale na druhou stranu těch barev je opravdu hodně (pro někoho možná až příliš). Pro začátečníky každopádně doporučuji.
Doporučuji
- Nelámou se, dobře se drží.
- Hezké pastelky
- Hezky kreslí.. dcerka spokojená
Zaujalo mne to, že je to novinka. Koupila jsem to jako dárek. Věřím, že zaujme a bude se líbit.
- S akvarelem teprve začínám ... ale s tímto e-shopem mám jen skvělé zkušenosti
- I když nejsou dřevěné, velice dobře se strouhají, dokonce snadněji než dřevěné.
- Nelámou se, alespoň zatím jsme nenašli žádnou zlomenou tuhu při strouhání a že nám padají na zem.
- Krásné postavičky "bubáků"
- jen drobnost: škoda, že postavičky "bubáků" jsou jenom na cca polovině obvodu pastelek, tj když jsou hezky uspořádané v krabičce, tak jsou krásné, ale z druhé strany pastelky už "bubák" není, takže když leží na stole, tak očička koukají jenom z některých pastelek.
- Klasické dřevěné pastelky, prostě nemají čím zklamat.
- Sytá barva, snadno klouže po papíře