Nejnovější recenze ze sekce Pastelky
Pastelky jsou INKOUSTOVÉ, takže je lze použít nejen na papír ale i na jiné podklady. Nádherné, syté barvy vyniknou po reakci s vodou. Po zaschnutí zůstávají vodostálé a NÁDHERNÉ.
- krásné barvy
- dobře se drží
Děti s nimi moc rády malují. Mají nádherné, syté a veselé barvy a obrázky s nimi jsou plné optimismu.
Nehodnotím, neb je toto dárek k Vánocům...brzy na nějaké hodnocení.
Zakoupeno již několikrát.
- pro nás nejlepší pastelky na trhu
- nejvýraznější barvy (při kreslení mandal top)
- Krásné syté barvy
- pěkné barvy
Kvalitní výrobek.
Pastelky Prismacolor Premier dostály své pověsti. V dobrém stolním frézkovém ořezávátku se mi zatím nelámou, jak je o nich nechvalně známo, že v řadě ořezávátek dělají. Mají však hodně nepříjemný zápach.
Pastelky jsem kupovala již pro předškoláka a nyní opět již pro prvňáčka. Dobře se drží, mají krásnou barvu, stačí jemně držet a přitom hezky kreslí. Jediné mínus je vyšší pořizovací cena, nicměně tento obchod je má za nejlepší cenu a můžete si rovnou do zásoby dokoupit i jednotlivé pastelky, v našem případě nejpoužívanější růžovou, fialovou, červenou.
Klasické kvalitní pastelky.
krásné pastelky pro děti ..
- ok
Pastelky mají trojhranný tvar, což je dobré pro učení a ustálení správného úchopu.
- Kvalitní pastelky za dobrou cenu
- širší tužka se dobře drží i malým
- veselé barvy
- Koh-i-noor měl a má vždy kvalitní materiály
doporučuji
- Koh-i-noor měl a má vždy kvalitní materiály
doporučuji
- Velmi dobrá cena
- Velké balení pastelek za dostupnou cenu
- Pastelky jsou prakticky uložené v krabičce na dvou vyjímatelných podložkách
- Pěkné výrazné odstíny
- O něco tvrdší než pastelky Mondeluz z umělecké edice, Art Collection
Výhodná sada akvarelových pastelek, ale doporučila bych ji spíše méně náročným nebo začínajícím, kteří nechtějí do vybavení investovat hodně peněz. Objevila jsem pastelky z Art Collection od Koh-i-noor Mondeluz a jsem s nimi více spokojená než s těmito.